Pianoles te Edegem (regio Antwerpen)


1.jpg
Professionele pianist Jens Pfennig, afgestudeerd aan de conservatoria van Brussel en Gent, reeds 20 jaar ervaring met het instrument, opgetreden in binnen- en buitenland, biedt privÚlessen piano aan alle leeftijden vanaf 6 jaar aan.
Alle niveaus kunnen bij mij terecht, zowel beginnelingen als mensen die al verder staan. Voorkennis van notenleer en muziektheorie is dus absoluut geen vereiste. Deze worden, parallel met het leren pianospelen, in de lessen ge´ntegreerd.
De pianolessen zijn op maat: er wordt altijd vertrokken vanuit de wensen, interesses en persoonlijke doelstellingen van de leerling. Qua muziekstijlen zijn er diverse mogelijkheden zoals klassiek, pop en filmmuziek.
Ik geef aandacht aan zowel het speeltechnische aspect alsook aan het opbouwen van muzikaliteit en zelfexpressie. Dus ook het stimuleren en aanmoedigen van een persoonlijke inbreng in het musiceren.
De lessen worden op een gestructureerde manier uitgebouwd, het leerproces verloopt stap voor stap, steeds op het tempo van de leerling. Via echte coaching en begeleiding probeer ik het onderste uit de kan te halen. Het plezier van het musiceren wordt uiteraard nooit uit het oor verloren!
Het tarief voor een uur les bedraagt 30 euro. Voor een halfuur vraag ik 20 euro.
De lessen kunnen doorgaan op wekelijkse of tweewekelijkse basis. Ze vinden plaats bij mij thuis in Edegem, vlot bereikbaar via de Mechelsesteenweg, de Boniverlei of de E19. De eindhalte van buslijn 32 (Antwerpen Rooseveltplaats-Edegem) ligt vlakbij, evenals de halte Hove Buizegemlei van buslijnen 91 (Berchem Station-Waarloos) en 92 (Berchem Station-Kontich Station). Van het treinstation Hove is het ook niet ver meer tot bij mij.
Bent u ge´nteresseerd of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met mij op door te reageren op dit zoekertje. U kan mij ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 0493/66.16.95.
Neem ook eens een kijkje op mijn website: privepianolessen.com/
Hopelijk tot binnenkort!
Zoekertje nr : 1958207
Gezien : 195 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!