Zangles Laulan Voce


1.jpg
Of je nu meer ervaring zoekt, of een nieuwe hobby wil starten, kan je bij mij (Celine De Cuyper) terecht om zangles volgen. Zelf ben ik gediplomeerd master in de jazz zang & muziekeducatie aan het Koninklijk Conservatorium Gent, en geef al sinds jaar en dag les aan jongeren van 8 tot 80, beginners tot gevorderden - ik ben dus een ervaren docente!
Opgegroeid in een muzikaal gezin, en tijdens mijn opleiding, kwam ik in aanmerking met alle kanten van het muzikantenleven: het spelen van andere instrumenten en het jezelf begeleiden, het schrijven van songs, studiowerk, optreden & présence, interpretatie van songs, arrangementen maken, etc. Eveneens is het mogelijk op les te komen om ook te leren over hoe je je spreekstem beter kan gebruiken.

Samen werken we op je eigen tempo aan stemtechniek, interpretatie, indien jazz ook aan improvisatie en harmonie. We kiezen samen nummers die je wilt zingen, of ooit wilt kunnen zingen, en werken aan wat je eigen interesse en motivatie vereist. Je krijgt opnames van oefeningen in e-mail zodat je thuis gemakkelijk kan oefenen. In mijn opleiding en geschiedenis kwam ik in aanraking met een breed veld van verschillende genres: alles kan! (ook musical & beginners klassieke zang welkom!)

De lessen gaan door te Gent, doch is onze locatie gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto én is er mogelijkheid tot parkeren in de buurt. Wil je meer weten over hoe de lessen verlopen, de prijzen (u kan bv kiezen tussen 30min of een uur), wat je kan
leren, of over wie ik ben, contacteer me dan gerust via e-mail!
Zoekertje nr : 1789813
Laatste inlog : 16.08.2019
Lid sinds : 22.07.2013
Gezien : 5644 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!