Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Jardin Poilu - (B)its of Dance

Open studio_work in progress

In een extreem koude en desolate witte ruimte bouwen er drie figuren aan een nieuwe realiteit.

Ze doen denken aan jeugdherinneringen van een absurde familie. De familie wordt fotografisch voorgesteld en bewegend door elkaar geschud.

De voorstelling experimenteert met een nieuwe manier van kijken. Een klankschaal geeft aan wanneer het publiek de ogen even moet sluiten, openen of knipperen. Het is een spel met de aandacht en de perceptie van het de kijker.

JARDIN Poilu is de eerste groepschoreografie van Francesca Chiodi Latini. Deze jonge danseres was reeds te zien in werk van Lisbeth Gruwez, Marcelo Evelin en straks bij Oriane Varak. Ze studeerde af in aan de Artesis Hogeschool – dans en pitchte datzelfde jaar het concept voor deze voorstelling in het kader van de Roel Verniersprijs van het Theaterfestival.

Tijdens (B)its of Dance deelt het gezelschap een eerste keer hun creatie met een publiek. Ze presenteren het resultaat van 3 weken residentie in de studio van Kaap | De Groenplaats.
Waar :
De Groenplaats
Groenestraat 19b
8000 Brugge
Tarief :
€4 (+€1 administratiekost)
Publiek :
Vanaf 8 jaar
Internet :
https://www.kaap.be/programma/jardin-poilu-bits-of-dance
accessibility

Vrijdag: van 15:00 tot 15:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Ballet Vlaanderen & Benjamin Millepied met 'Bach Studies'
( 22 april - Kortrijk)