Privé les piano, van jong tot oud, beginner tot...Westmalle

Ik ben Anna Gasparova en geef privé les voor iedereen die piano wil leren, opfrissen of perfectioneren.
 50 € 

Op zoek naar pianoles aan huis - Regio Zemst -...Elewijt

Beste, Mijn partner en ikzelf zouden graag leren piano spelen, dus zijn we op zoek naar privé leraar/lerares piano aan huis. Regio Zemst - Mechelen. Indien interesse, kan u ons contacteren op lin.

PrivélesMelsen

Mijn zoon van 17 en ik zelf volgen een dik jaar pianoles. Onze leraar stopt ermee en daarom ga ik op zoek naar iemand die dit wil verder zetten in privéles. Dit kan ook bij ons thuis gegeven worden.
 20 € 

Pianoles Jens PfennigEdegem

Pianoles Jens Pfennig
Professionele pianist Jens Pfennig biedt privélessen piano aan iedereen van alle leeftijden vanaf 6 jaar aan. Het maakt niet uit of je beginneling bent of al gevorderd.
 30 € 

Pianoles aan 12jarige regio SchelderodeSchelderode

Mijn dochter volgt al 3jaar notenleer en 2 jaar piano. Ze gaat vanaf september naar het middelbaar en zou graag verder les krijgen in piano zonder ook de verplichte notenleer verder te zetten.
 35 € 

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenMachelen

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianoles in maldegemMaldegem

Nu ook pianolessen in Maldegem.door ervaren pianiste. Zowel voor beginners als gevorderden, kinderen en volwassenen.
 25 € 

Pianolessen in HalleHalle

Pianolessen in Halle
Ik ben Kaat en geef privéles piano bij mij thuis in Halle. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als meer gevorderden zijn welkom. Enige voorkennis (notenleer) is niet nodig.
 15 € 

Gitaarlessen LimburgNeerpelt

Gitaarlessen Limburg
Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. ik geef privé en of in klein groepsverband gitaarles in alle denkbare stijlen.
 15 € 

Privé pianoles in HasseltHasselt

Privé pianoles in Hasselt
Hallo, ik ben een beroepspianiste en geef privé lessen bij mijn thuis in Hasselt. Ik heb mijn Master diploma en lerarenopleiding voor muziek behaald in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.
 30 € 

Pianoleraar/lerares aan huis gezochtAntwerpen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste pianoleraar die mij thuis les zou willen geven.
 25 € 

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis
Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 40 € 

Pianoles voor beginners of licht gevorderdenMerksem

Pianoles voor beginners of licht gevorderden
Mijn moeder - iemand met meer dan 25 jaar ervaring als pianolerares - wil graag aan kinderen/volwassenen piano leren spelen of hun techniek alsmaar verbeteren. Haar vraagprijs is €15 per uur.
 15 € 

PianolessenBilzen

Pianolessen
Altijd al piano willen spelen ? Liever geen gedoe met eerst een jaar droge notenleer ? reeds een aantal jaar heb ik ervaring met het geven van pianolessen.
 20 € 

Privéles PianoJabbeke

Privéles Piano
Ik leerde mijn nootjes spelen en zingen in binnen- en buitenland en heb 18 jaar ervaring. Muzieklessen volg je wekelijks (aangeraden voor beginners), tweewekelijks, maandelijks,. De keuze is aan jou.
 40 € 

Pianoles IzegemIzegem

Pianoles Izegem
Pianolessen voor kinderen en volwassenen. Geen muzikale voorkennis (notenleer) vereist. De theorie volgt uit de praktijk.
 22 € 

PianolesBrussel

Pianoles
Hallo, ik ben Tereza. Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 6j en aan volwassenen bij mijn thuis in Brussel. Voor meer info kunt u mij mailen.
 30 € 

Individuele pianolessen te BrusselKoekelberg

Individuele pianolessen te Brussel
Kwaliteits pianoles voor alle leerlingen. U wilt graag piano leren of uw niveau verbeteren en meer plezier hebben bij het spelen? Stuur gerust een mailtje voor verdere info.

Pianoles voor beginners tot gevorderden.Leuven

Pianoles voor beginners en gevorderden tot middelbare graad. Zelf een gedreven pianist die aan het Kso Lemmensinstituut heeft gestudeerd en nu studeert aan het Koninklijk conservatorium te Brussel.
 15 € 

Pianolessen beginners van 5 tot 12 jaarBerchem

Pianolessen beginners van 5 tot 12 jaar
Ik geef pianolessen (bij mij thuis en ik kom aan huis) aan kinderen van 5 tot 12 jaar. Zelf ben ik 17 jaar en speel al 10 jaar piano.
 15 € 

PianolesLedeberg

Hallo, dag pianoliefhebbers Ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent. Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Mezzo & Co’.
 25 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 40 € 

Bijles PianoSint-Lenaerts

Voor beginners: partituren lezen en akkoorden Omgeving Antwerpen stad - Hoogstraten €20/uur...
 20 € 

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...Berg

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...
Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 64 leden, 31 kinderen en 33 jongeren, uit Berg-Kampenhout. Leden zijn 6-12jr en 12jr tot momenteel 30 jaar oud.
 50 € 

Pianoles, Russische methode, LimburgHam

Pianoles, Russische methode, Limburg
Lessen piano voor beginners en gevorderden alle leeftijden - piano leren spelen vanaf de eerste les met of zonder voorkennis notenleer - combinatie van notenleer en piano volgens de Russische...

  • Bijlessen
  • Muziek - Pianoles
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: